Egyedi reklám rajzfilmek cégeknek

Reklám rajzfilm készítés cégeknek

Reklám rajzfilm készítés cégeknek

3D animáció készítése rajzfilm figurákkal InstoreMegoldasok.hu részére

2018. február 06. - Animáció készítés

3D animáció rajzfilm figurákkal

Ügyfelünk karton anyagra nyomtat fotókat ember magasságú termékekként, melyek lehetnek szórakoztató jellegűek, de marketing eszközök is. Rajzfilm animációnkban szolgáltatásuk főbb szakaszait mutatjuk be, látványos 3D szöveg kiírásokkal fűszerezve videónkat.

További 3D rajzfilm animáció referenciák:
https://rajzfilmkeszites.hu/rajzfilmkeszites-referenciak-3D-animacio-rajzfilm-figurakkal.php

Infografika magyarázó animáció készítése Bubenlaser részére

Látványos infografika animáció

Megrendelőnk lézer technológiával javítja a fémfelületeken képződött károsodásokat, kopásokat. Tevékenységük bemutatásához rendeltek egy olyan infografika animációt, mellyel egyszerűen érthetővé válik a lézeres hőkezelés lényege. Animáció készítés tevékenységünk során igyekeztünk olyan látványt tárni a néző elé, minek köszönhetően a laikus néző is egyből megérti, miről van szó. A lézerfejet hordozó robotkar bemutatásához 3D-ben modelleztünk, majd ezt beágyaztuk a 2D animációba. Különleges animációs technikával képeztük le a lézernyalábot, mely nem csak a javított fémfelületet javítja, de a látványos szövegeket is megjeleníti. Az infografika animáció befejezéseként készítettünk egy lenyűgöző animációs jelenetet, melyben a Föld körül körbefutnak a lézer sugarak, majd 3D térben befordul az animált céges logó.        

További infografika animáció referenciák:
https://rajzfilmkeszites.hu/rajzfilmkeszites-referenciak-infografika-animacio.php

Infografika magyarázó animáció készítése Sectran Kft. részére

Egyedi infografika animáció

Megrendelőnk teherautó sofőrök nyilvántartását végző szoftver fejlesztéssel foglalkozik. Kérésük volt, hogy kreatív jelenetekkel teli, látványos animációt készítsünk. Igyekeztünk olyan animációs megoldásokat alkalmazni, melyeknek köszönhetően a néző nem tudja tekintetét levenni a látványos átalakulásokról, így az információk is nagyobb eséllyel jutnak el a célközönséghez. Animációs karakterként a KontÚr nevű rajzfilm figuránkat alkalmaztuk. Egyes jelenetekben 3D-ben lemodellezett kamionokat szerepeltettünk, ezeket homogén színnel festettük ki, így megtartva az animáció 2D stílusát.

https://rajzfilmkeszites.hu/rajzfilmkeszites-referenciak-infografika-animacio.php

Látvány animáció Duna Plaza részére

Rajzfilmkészítés Duna Plaza részére

Nem kisebb cég keresett meg bennünket rajzfilm animáció készítése céljából, mint a Duna Plaza. Az animációs feladat az volt, hogy bemutassuk, milyen volt és milyen lesz a Duna Plaza a tervezett átalakításoknak köszönhetően. Ebben a rajzfilm animációban nem szerepelnek animációs karakterek, hanem kalapácsok és egyéb grafikai elemekprezentálják az átépítés folyamatát.

Rajzfilmkészítés - Bemutatkozás

Üdvözlöm blogomon!

Tóth Nándor vagyok, reklám rajzfilm készítő. Több, mint 10 éve foglalkozom rajzfilmek készítésével cégeknek. A kreativitás a fő motorja rajzfilmjeimnek, melyek sokszor nem csak reklám videók, hanem munkatársaiknak készülnek magyarázó animációként.

A blogba fel fogom tölteni a frissen elkészült rajzfilmjeimet, de a régebben publikált animációim is felkerülnek.

Honlapom:
RajzfilmKeszites.hu

süti beállítások módosítása